Gy.I.K.

1. Milyen üzletekben találom meg a Weinhaus borait?

A Weinhaus borokat az ország szinte valamennyi áruházláncában megtalálhatod: Tesco, SPAR, Lidl, Penny Market, Metro, Profi

2. Milyen borvidékről származnak a Weinhaus borok?

Széles borválasztékunkban megtalálhatod az Egri, a Mátrai, a Kunsági, a Hajós-Bajai, a Tolnai, a Szekszárdi és a Balaton-környéki borvidékekről származó borokat.


3. Termesztik, vagy felvásárolják a szőlőt?

Boraink alapanyagának 1/3-át saját ültetvényeinken termesztjük, 2/3-át pedig a fenti borvidékek szőlőtermelőitől vásároljuk.


4. Milyen szőlőfajtákból készülnek a Weinhaus borok?

Széles borválasztékunkban megtalálhatod az Egri, a Mátrai, a Kunsági, a Hajós-Bajai, a Tolnai, a Szekszárdi és a Balaton-környéki borvidékek legjellemzőbb szőlőfajtáit, így pl. a Chardonnay-t, a Muskotályt, a Cserszegi Fűszerest, a Kékfrankost, a Zweigeltet, a Merlot-t, a Cabernet Sauvignon-t és a Kékoportót.


5. Szeretnék feliratkozni a hírlevélre, hol tehetem meg?

A hírlevél feliratkozni a weboldal baloldalán elhelyezett űrlap segítségével lehet. Mindössze a név is e-mail cím megadása szükséges.


6. Törölni szeretném magam a listáról. Mit tegyek?

Hírlevélről leiratkozni a weboldal baloldalán elhelyezett űrlap segítségével lehet. A leiratkozáshoz meg kell adni a korábban a feliratkozásnál használt email címet.


7. Mi garantálja, hogy az adataimat bizalmasan kezelik?

A weboldal bizonyos funkcióinak használatához név, email, illetve egyéb elérhetőségi adatok megadása szükséges. A felhasználóktól bekért adatokat 3. féltől rejtve tároljuk és csak saját célra használjuk fel.